TRC’s Historie

Vi er Danmarks ældste rollespilsforening hvilket i august 2011 blev fejret behørigt med en reception i vores lokaler på Parkskolen. TRC opstod ud af et behov for et regulært sted at være for de mange interesserede i figurspil og bordrollespil. I starten var TRC som forening at finde i Taastrup Fritidscenter hver anden søndag, men behovet for egne lokaler opstod hen over årene og vi fik tildelt vores første lokaler på Parkskolen. Det var mindre end de lokaler vi har i dag, men det gjorde det muligt at samles om vores interesser oftere. En kort overgang flyttede vi ud til Borgerskolen, mens Parkskolen blev renoveret, men udover den lille overgang har vi altid siden været at finde på Parkskolen.

Efter en vækst i klubbens medlemstal flyttede vi i de lokaler vi har nu, der dog er blevet både renoveret samt udvidet siden. Vi er mange der med gru husker tilbage på toiletterne i skolegården og nyder de faciliteter vi har i nærheden nu – hvor varme ikke er det store problem og der er både lys og bedre forhold.

Vi startede dengang i 1986 med 20-30 medlemmer og nu har vi ca. 50 betalende medlemmer. Vi har ikke kun mandlige medlemmer og vi modtager interesserede medlemmer så snart de fylder 13 år. Vi får indmeldt cirka en håndfuld nye medlemmer hvert år.

Om TRC

Vores interesser breder sig over en lang række rollespilsrelaterede områder. Der spilles ofte Bloodbowl og Warhammer i klubben og der afholdes turneringer i samme med jævne mellemrum. Af samme årsag males der også figurer i klubbens lokaler og vi har maling man kan låne til formålet.

En stor skare af medlemmerne er indblandet i forskellige bordrollespil og der er altid plads til flere, hvis du skulle føle trangen til enten at være spiller eller game master. I vores fora luftes der ofte ideer til nye kampagner eller forbedring af eksisterende kampagner, og der findes lidt for enhver smag efterhånden. Vi er altid opmærksomme på nye spiluniverser og investerer i ønskede RPG-bøger, så vores medlemmer kan prøve de nye systemer af.

Vi har et større bibliotek som er et kig værd, hvis man ikke kan bestemme sig eller vil se på noget nyt. De fleste bøger kan lånes hjem af samme årsag.

Indenfor de seneste par år har flere medlemmer udviklet en interesse for liverollespil og vi har deltaget i diverse live-kampagner: Komma Junction, Rom og Dukater, Torden over Tortuga, City of Cities m.fl. Vi hjælper gerne hinanden med kostumer, sminke, udvikling af karakterer m.m. og stiller som regel op i samlede grupper.

I løbet af vores tid som forening har vi samlet brætspil til klubbens lokaler. Vi har derfor en større samling brætspil, både de gode gamle og de splintrende nye. Der bliver jævnligt investeret i flere.

Ofte spilles der brætspil i klubbens lokaler, det planlægges også med kort varsel. Vi spiller både de langvarige og indviklede spil og de små nemme, alt efter hvad der er interesse for hos dem som planlægger spillet. At deltage i et brætspil glimrende startdag for nye medlemmer.

Hvert år deltager TRC i Aktiv Sommer, som er Høje Taastrup Kommunes tilbud til børn og unge – vi deltager med events både ude og inde: liverollespil, bordrollespil, figurspil osv.

Andre årlige arrangementer er vores hyttetur i Store bededagsferien, sommerfest i august og julefrokost i november-december-januar. Derudover holder vi filmaftener, malearrangementer og har lange diskussioner om alt mellem himmel og jord.

Vi optager løbende nye medlemmer.

Log in to comment

TRC hører hjemme på Kultur og Uddannelseshuset (tidligere Parkskolen), på Parkvej 76 i 2630 Taastrup. Gå blot ind fra Parkvej. TRCs lokaler ligger i kælderen i bygningen på venstre hånd, lige når du er gået ind i skolegården.

Kommer du udefra, er den letteste måde at tage til TRC ved at rejse med S-toget (linie B), stå af på Taastrup Station, og så blot gå ca. 700 meter ned af Parkvej, til du ankommer til skolen.

Find TRC (c) Krak, lånt med tilladelse

Find vej

Log in to comment

Vedtægter

Foreningens vedtægter som vedtaget på generalforsamlingen 7. februar 2021

Vedtægter for TRC – Taastrup Rollespilsklub

CVR# 29593485

§1 Navn og formål
1.1 Foreningens navn er TRC - TAASTRUP ROLLESPILSKLUB, forkortet TRC.
1.2 Foreningen er hjemmehørende i Høje-Taastrup Kommune
1.3 Foreningens formål er, med udgangspunkt i rollespil, tabletopspil og lignende aktiviteter, at danne rammen om socialt samvær for alle spilinteresserede og andre fantasifulde sjæle.

Continue Reading

Log in to comment

Skabsreglement

Betingelser for lån af skab

Nedenstående beskriver de betingelser, der er gældende for lån af skab i TRC – Taastrup Rollespilsklub. Betingelserne er vedtaget på den ordinære generalforsamling 3/2-2008.

Medlemmer, der låner et skab af foreningen, skal underskrive følgende aftale.

Continue Reading

Log in to comment

Bestyrelsen

Bestyrelsen, Februar 2021
Formand: David Johansen
Næstformand: Marc Fornes-Mora
Kasserer: André Samuelsen
Bestyrelsesmedlem: Mads Halling
Bestyrelsesmedlem: Kasper Roskvist
Suppleant: Jon Nielsen
Suppleant: Pelle Johansen
Revisor: Mike Breuning
Revisor Suppleant: Steffen Mølgaard Hansen

TRC - Taastrup Rollespilsklub er registreret i CVR som Frivillig forening under CVR-nummeret 29 59 34 85.

Log in to comment

Ordensregler

Ordensregler for TRC

§1. Brug din sunde fornuft og lyt til bestyrelsen

1. Det er vigtigt, at du har det rart i TRC – men vigtigere at din opførsel ikke forhindrer andre i at have det rart.

§2. Der skal være plads til alle

1. TRC er en stor forening i små lokaler – og alligevel skal der være plads til os alle sammen. Du skal derfor vise hensyn til de andre i lokalerne

2. TRC er en forening med mange forskellige spil. Selvom alle spil er vigtige, er der nogle spil, der er vigtigere end andre. I forhold til fordeling af plads i foreningens lokaler, har rollespil altid første prioritet – også i forbindelse med afspilning af musik. Der er heldigvis masser af borde, men når pladsen bliver træng, så er bræt- og figurspil vigtigere end kortspil og andre "små" hyggespil.

Continue Reading

Log in to comment

Velkommen

TRC er Danmarks ældste og Vestegnens største rollespilsklub med 30 år på bagen. Vi spiller både rollespil (bl.a. D20, Exalted, Warhammer Fantasy, Vampire og GURPS), brætspil (bl.a. Arkham Horror, Twillight Imperium og Blood Bowl) og figurspil (alle Games Workshop spillene, Warmachine/Hordes og mange andre).

Sådan finder du vej til TRC. Læs mere om TRC her.

Åbningstider:

 • Fredag : 17.00 – 23.00, som regel længere
 • Ellers : efter aftale, utroligt ofte er der åbent uden at der er planlagt nogen aktivitet, ring 28438540 og hør om der er åbent!

TRC vs BBK
Kontakt:

 • Kontaktperson:
  • André Samuelsen
  • Tlf. 2648 5573
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • TRC
  • Tlf: 28438540


 Årligt kontingent 

 • Under 18 år: 250 kr.
 • Ellers: 500 kr
 • (kan overføres til konto 5333-0242301 i Arbejdernes Landsbank, husk at angive årstal og navn i besked-feltet, eks. 2018[NAVN])


Fakta om TRC

 • Egne lokaler på ca. 100m2 til rådighed i tidsrummet 06.00 – 01.00
 • Årsbudget på 30.000,- til bøger, terræn, figurer, brætspil, inventar osv.
 • Bibliotek rummer ca. 600 forskellige bøger.
 • Brætspil skabet indeholder ca. 70 brætspil, fra de små hurtige til de store helaftensspil.
 • Masser af store borde og terræn til rådighed til figurspil.
 • Årlig hyttetur, hvor det eftertragtede Alle mod Alle scenarie er centrum for en weekend fuld af spil og hygge.
 • Computer med internet forbindelse, til regelspørgsmål, bestillinger, Armybuilder, character generator, osv.
Log in to comment
 • Kontaktperson - Figurspil

  Marc Fornés-Sandorff

  22579416
 • Kontaktperson - Rollespil

  Formand David Johansen
  formand@trc.dk
  60537756
 • Kontaktperson - Øvrige

  Formand David Johansen
  formand@trc.dk
  60537756