Program for torsdag

  • Tidsplan

    17:00 Vi mødes i klubben for at pakke bilerne
    17:30 Bilerne kører fra Taastrup
    18:45 Ankomst til hytten
    19:00 Aftensmad
    20:45 Spilblok 1
    • Aktiviteter

      Spilblok 1

      Rollespil (1 GM, 4 spillere): Thorsen Special

      Rollespil (1 GM, 4 spillere)

      Brætspil (4 deltagere)

    • Deltagere (15)

      NavnAktivitet
      MadsSpil
      ThomasKøkken
      MagnusSpil
      NicklasSpil
      RenoSpil
      CarstenSpil
      SteffenKøkken
      MichaelSpil
      TobiasSpil
      FenjaSpil
      MikeSpil
      Hyper-
      NielsSpil
      JeppeSpil
      LarsGM
    • Kørselsoversigt

      Bil 1 (kl 14.30 fra Kbh)

      • Steffen
      • Carsten
      • Magnus
      • Thomas

      Bil 2

      • Reno
      • Mads
      • Mike
      • Niels

      Bil 3

      • Michael
      • Tobias
      • Fenja
      • Nicklas

      Bil 4

      • Lars
      • Jeppe
      • Hyper

      Adresse: Skansehagevej 76-78, 4581 Rørvig

      Første bil der ankommer, skal ringe ca 15 minutter inden ankomst (når i passerer Vig) til tilsynsførende Marianne på tlf 59919828.

    • Madoversigt

      Grill: 1 bøf og 2 pølser pr mand. Kartoffelsalat og almindelig salat. Flutes.

      Aftenkage: Chokoaldekage (diabetesvenlig).

    • Køkkenplan

      Grillen tændes kl 18.30, så den er klar kl 19.

      • Kartoffelsalat
      • Salat
      • Tzatziki
      • Tunsalat
      • Smøre sandwich
      • Bage kage
      • Bage boller

      Forberedelse til aftensmad: 4 kg kartofler skrælles og koges. 4 løg hakkes fint. Der røres en dressing af 1-2 glas mayonnaise, sennep, sukker, salt, peber, paprika, cayenne og purløg.

      Der laves en salat af 3 agurker, 2 bakker tomater, 2 dåser majs, 1-2 poser ærter, 1 iceberg, 1 pose Napolitana (salatmix) og 1 pose Spinat.

      Der laves tzatziki af 2 hele hvidløg, 3 agurker, 2 spande græsk yoghurt, lidt salt og peber.

      Forberedelse til frokost (fredag): Der laves tunsalat af 4 dåser tun, 2 finthakkede løg, 3 finthakkede peberfrugt, 1 glas kapers, mayonnaise (ca ½ glas), peber.

      Der laves 3 gange 15 sandwich af groft sandwichbrød. 15 sandwich med tunsalat, 15 sandwich med leverpostej og agurk, 15 sandwich med skinke, ost, salat og agurk.

      Kage: Der bages dobbelt portion Chokoladekage med orange.

      Der bages dobbelt portion boller.

Program for fredag

  • Tidsplan

    8:00 Morgenløb (0, 3 eller 6 km)
    9:00 Morgenmad
    10:30 Spilblok 2
    12:00 Frokost sættes frem
    17:00 AMA introduktion
    18:00 Aftensmad og AMA start
    23:00 Natmad
    • Aktiviteter

      Spilblok 2

      Rollespil (1 GM, 4 spillere)

      Brætspil (8 deltagere)

      AMA

      Deltagere: 13

    • Deltagere (16)

      NavnAktiviteter
      AndréKøkken, AMA GM
      CarstenSpil, AMA
      FenjaSpil, AMA
      HyperKøkken
      JeppeSpil, AMA
      LarsSpil, AMA
      MadsSpil, AMA
      MagnusSpil, AMA
      MichaelSpil, AMA
      MikeSpil, AMA
      NicklasSpil, AMA
      NielsKøkken, AMA
      RenoSpil, AMA GM
      SteffenSpil, AMA
      ThomasSpil, AMA
      TobiasSpil, AMA
    • Madoversigt

      Morgenmad: Buffet med morgenbrød (fra frost), boller (fra aftenen før), havregryn, cornflakes, 4 liter mælk, 2 pakker ost, 3 slags marmelade, honning, skinke, rullepølse og frugt.

      Frokost: Sandwich med tunsalat, leverpostej eller skinke/ost. Mulighed for rugbrød.

      Eftermiddagskage: Drømmekage og frugt.

      Aftensmad: Flæskesteg med rødkål, kartofler og sovs. Bacon/brocolisalat og rødkålssalat.

      Aftenkage: Hveder

    • Køkkenplan

      Der ryddes af efter morgenmad og frugt stilles frem.

      Der bages drømmekage.

      Der laves rub til pulled pork, og nakkekammen marineres.

      Forberedelse til aftensmad: Flæskestegen ridses, saltes og får laurbærblade. Steges i ovn ved 150 grader til centrumtemperatur på 60 grader.

      3,5 kg kartofler skrælles og koges.

      Der laves brocolisalat.

      Der laves rødkålssalat.

      Der laves opbagt sovs.

      Forberedelse til frokost (lørdag): Der laves eventuelt mere tunsalat.

      Der laves 3 gange 15 sandwich af groft sandwichbrød. 15 sandwich med tunsalat, 15 sandwich med leverpostej og agurk, 15 sandwich med skinke, ost, salat og agurk.

      Aften: Der bages dobbelt portion Hveder.

      Der bages dobbelt portion boller.

Program for lørdag

  • Tidsplan

    8:00 Morgenløb (0, 3 eller 6 km)
    9:00 Morgenmad
    10:30 Spilblok 3
    12:00 Frokost sættes frem
    18:00 Aftensmad
    19:30 Spilblok 4
    23:00 Natmad
    • Aktiviteter

      Spilblok 3

      Rollespil (1 GM, 4 spillere)

      Brætspil (5 deltagere)

      Spilblok 4

      Rollespil (1 GM, 5 spillere)

      Brætspil (4 deltagere)

    • Deltagere (12)

      NavnAktiviteter
      AndréSpil, Spil
      FenjaSpil, Spil
      HyperKøkken
      JeppeSpil, Spil
      MadsSpil, Spil
      MagnusKøkken, Spil
      MichaelSpil, Spil
      MikeKøkken, Spil
      NicklasSpil, Køkken
      NielsSpil, Spil
      RenoSpil, Spil
      TobiasSpil, Spil
    • Madoversigt

      Morgenmad: Buffet med morgenbrød (fra frost), boller (fra aftenen før), havregryn, cornflakes, 4 liter mælk, 2 pakker ost, 3 slags marmelade, honning, skinke, rullepølse og frugt.

      Frokost: Sandwich med tunsalat, leverpostej eller skinke/ost. Mulighed for rugbrød.

      Eftermiddagskage: Chokoladekage og frugt.

      Aftensmad: Pulled pork.

      Aftenkage: Muffins

    • Køkkenplan

      Der ryddes af efter morgenmad og frugt stilles frem.

      Der bages chokoladekage.

      Forberedelse til aftensmad: Pulled Pork overhældes med væde 1 gang i timen.

      2,5 kg kartofler skrælles og koges.

      Der laves råkost.

      Forberedelse til frokost (søndag): Der laves eventuelt mere tunsalat.

      Der laves 3 gange 10 sandwich af groft sandwichbrød. 10 sandwich med tunsalat, 10 sandwich med leverpostej og agurk, 10 sandwich med skinke, ost, salat og agurk.

      Aften: Der bages dobbelt portion Banankage.

      Der bages dobbelt portion boller.

    • Kørselsoversigt

      Bil 1 (kører kl 13.30)

      • Steffen
      • Carsten
      • Thomas
      • Lars

Program for søndag

  • Tidsplan

    9:00 Morgenmad
    10:00 Rengøring
    12:00 Frokost
    13:00 Afgang mod klubben
    14:15 Ankomst til Taastrup
    • Aktiviteter

      Dag: Rengøringsansvarlig x6, Rengøringshjælper x6, Køkkenhjælper x1

    • Deltagere (13)

      Navn
      André
      Fenja
      Hyper
      Jeppe
      Mads
      Magnus
      Michael
      Mike
      Nicklas
      Niels
      Reno
      Tobias
      Or
    • Kørselsoversigt

      Bil 1

      • André
      • Or
      • ???
      • ???

      Bil 2

      • Reno
      • ???
      • ???
      • ???

      Bil 3

      • Michael
      • Tobias
      • Fenja
      • ???

      Bil 4

      • ???

    • Madoversigt

      Morgenmad og frokost

    • Køkkenplan

      Morgenmad og frokost

Pakkeliste

Chokoladekage med orange (1 portion)

http://www.diabetes.dk/velvaerekoekkenet/opskrift.aspx?id=6427

Pisk æggene grundigt med sukker.

Bland mel, kakao, natron, sødemiddel og reven appelsinskal og pisk det sammen med vand, fedtstof og appelsinsaft

Hæld dejen i en smurt, lille bradepande (ca. 15 x 25 cm) eller en tærteform.

Bag kagen ved 175° C midt i ovnen i ca. 40 min.

Boller (1 portion, ca 12 stk)

Gæren opløses i 35 grader lunkent vand.

Bland mel, speltmel, salt og sukker i, og ælt dejen grundigt (10 minutter på røremaskine)

Tilsæt smør og kerner, og ælt i yderligere 5-10 minutter.

Lad dejen hæve 30 minutter.

Form til boller, og placer på bageplade beklædt med bagepapir.

Lad hæve 45-60 minutter.

Bag 12-15 minutter i 220 grader varm ovn.

Gulerodsboller (1 portion, ca 12 stk)

http://www.saeson-web.dk/opskrifter/juniors-gulerodsboller/

Kom koldt vand, kogende vand og ymer i en skål og opløs gæren heri.

Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af rivejernet.

Kom revne gulerødder, solsikkefrø, salt, olie og havregryn i væsken. Tilsæt melet lidt ad gangen – måske skal der tilsættes lidt mere mel – og ælt dejen til den er sammenhængende, men stadig lidt klistret. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i ca. 30 min.

Form dejen til 12 rustikke boller. Brug evt. en ske dyppet i koldt vand.

Læg bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve ca. 30 min.

Bag bollerne i en forvarmet ovn ved 220 grader i 15 - 20 min. til de er gyldne.

Chokoladekage (1 portion)

http://www.kageopskrifter.dk/Skaerekager/chokoladekage_med_valnoed.htm

Forvarm ovnen til 180°.

Pisk smør og sukker til det er let og luftigt,. Tilsæt æggene et efter et og rør det godt ud hver gang. Tilsæt vanilie og valnødder.

Bland mel, cacao og bagepulver og vend det i dejen skiftevis med mælken.

Bag i ca. 30 min.

Drømmekage (1 portion)

http://www.bageglad.dk/den-bedste-drommekage/

Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.

Pisk æg og sukker sammen i en skål. Tilsæt mel, bagepulver og vanillesukker. Opvarm mælk og smør sammen i en gryde. Tag det af varmen når det koger og hæld blandingen op i skålen med de andre ingredienser. Rør dejen forsigtigt til den er flydende uden klumper.

Hæld kagedejen i en smurt og melet springform på cirka 25 cm. Bag kagen i ovnen på 200 grader i almindelig ovn i 20-25 minutter (indtil en strikkepind kan stikkes i uden dej hænger ved). Kagen skal muligvis have længere tid - det afhænger af ovnen.

Når kagen er ved at være færdig laves fyldet. Kom alle ingredienser i en lille gryde og varm op under omrøring.

Fyldet fordeles på den færdigbagte kage. Stil ovnen på 225 grader og sæt kagen i ovnen i 5 minutter.

Banankage (1 portion)

http://www.femina.dk/mad/desserter/banankage-med-chokolade