Hyttetur 2024

Igen i år, kan du komme med på den klassiske TRC hyttetur. Det bliver hyggeligt, lige som altid (også selvom St. Bededag er afskaffet).

Hytteturen er i år fra torsdag d. 25. april om eftermiddagen til søndag d. 28. april.
Nu hvor fredag ikke længere er en helligdag, kan man også deltage fra fredag eftermiddag frem til søndag. Eller kun deltage lørdag.

Kom og spil med. Kortspil. Brætspil. Rollespil. Figurspil. Spil til enhver smag.

I Taastrup Rollespilsklub går vi op i fællesskabet. Vi går op i både det store fællesskab, men også de små fællesskaber. Vi er optaget af at ingen skal være alene eller ensomme, som mange er i vores samfund i dag.

Vi er en rummelig klub, hvor folk kan komme og dyrke deres hobby med ligesindede. Vi arbejder derfor med at have faste åbningsdage hver fredag, og efterhånden som man kommer mere ind i klubben, vil man opdage at der faktisk er mennesker i klubbens lokaler dagligt.

Det store fællesskab er hele klubben, og her har vi en årlig hyttetur i foråret, og vi har nogle fælles arrangementer gennem året, hvor man melder sig på efter interesse og tid. I år har vi været i biografen, og haft en stor brætspilsdag i starten af juni med brætspil hele dagen.

De mindre fællesskaber er vores rollespilsgrupper, Magic the Gathering, figurspil, maling af figurer og brætspil. Nogle spiller kun brætspil, andre kun rollespil, og nogle er med i flere grupper. Det er helt op til en selv og hvad man har af interesse.

Vi har fast klubaften hver fredag fra kl. 18-22, hvor nye er meget velkommen til at se os og klubben an. Vi bor på Parkvej 76 i Taastrup. Vi er nu mere end et halvt hundrede medlemmer i alderen 16-60 år. Her på siden finder du også et link til vores Discord, find det under "Kontakt os". Det er her, at der er mest snak og aftaler. Her kan man også se vores eventkalender for resten af året.

Vi ses i TRC!

Fakta om TRC

 • Egne lokaler i Tåstrup på ca. 100m2 til rådighed i tidsrummet 06.00 – 01.00
 • Bibliotek rummer ca. 1600 forskellige bøger.
 • Brætspil skabet indeholder ca. 70 brætspil, fra de små hurtige til de store helaftensspil.
 • Masser af store borde og terræn til rådighed til figurspil.
 • Årlig hyttetur, hvor det eftertragtede Alle mod Alle scenarie er centrum for en weekend fuld af spil og hygge.
 • Der er adgang til wi-fi og en adgang til army-builder.

Medlemsskab 2024

Du er altid velkommen til at besøge foreningen og se hvad vi laver inden du melder dig ind. Medlemsskab kan opnås af alle som støtter op om foreningens aktiviteter, og overholder foreningens regler. Medlemsskab giver dig lov til at deltage i og afholde arrangementer i foreningens lokaler.

Du opnår medlemskab ved at:

1) Udfylde en indmeldelsesblanket.

2) Betale kontingent via mobile Pay nr 90255 (husk at angive navn). Du kan alternativt betale via bankoverførsel til 5333-0242301.

Kontingent 2024:

 • 300 kr. (voksen)
 • 150 kr. (under 18 år).

Medlemsskabet gælder for hele år 2024, uanset hvornår på året du melder dig ind.

 • Du kan ikke blive medlem af foreningen uden at oplyse navn, postnummer og fødselsdato.

 • Derudover bedes du også oplyse fuld adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

 • Indmeldelsesblanket sender du via e-mail til kasserer@trc.dk

Overstående information omkring dig bliver kun indsamlet i henhold til foreningens privatlivspolitik.