Medlemsskab 2022

Du er altid velkommen til at besøge foreningen og se hvad vi laver inden du melder dig ind. Medlemsskab kan opnås af alle som støtter op om foreningens aktiviteter, og overholder foreningens regler. Medlemsskab giver dig lov til at deltage i og afholde arrangementer i foreningens lokaler. Du opnår medlemsskab ved at betale 200 kr via mobile Pay nr 90255. Du kan alternativt betale via bankoverførsel til 5333-0242301. Husk at angive 2022[NAVN] som besked til modtager.

Medlemsskabet gælder for hele år 2022, uanset hvornår på året du melder dig ind.

Herunder følger opdateringer om hvordan du som medlem og besøgende i TRC skal forholde dig til Corona-regler. Bestyrelsen følger med i myndighedernes udmeldinger og opdaterer løbende reglerne her. Reglerne herunder skal betragtes som et tillæg til ordensreglerne.

Opdateret 18. december

TRC er ikke tvangslukket, men grundet smittesituationen opfordrer myndighederne til at vi aflyser alle aktiviteter frem til 5/1-22. Denne opfordring har vi i bestyrelsen valgt at følge. Vi opfordrer alle medlemmer til ikke at mødes fysisk i foreningens lokaler fra nu og frem til 5/1-22. Gældende fra søndag morgen er der krav om brug af mundbind på hele Parkskolen, også i vores lokaler. Kravet om mundbind gælder foreløbigt frem til 17/1-22. Dvs hvis du skal hente noget i klubben, så skal du have mundbind på. Vi opfordrer medlemmerne til ikke at tage ophold i foreningens lokaler.

Opdateret 12. november

Kære medlemmer For at opholde sig i klubbens lokaler skal du på forlangende kunne fremvise et gyldigt Coronapas. Ethvert medlem kan bede om at se dit Coronapas. Bestyrelsen har en klar forventning om at alle medlemmer vil opføre sig ordentligt og ikke bruge denne regel til at drille/chikanere andre medlemmer. Hvis et medlem uden god grund ikke overholder denne regel, f.eks. ved at nægte at fremvise Coronapas, eller unødigt bede om at se andres Coronapas, kan medlemmet bortvises indtil kravet om Coronapas igen er fjernet fra samfundet som helhed.

Kravet om fremvisning af gyldigt Coronapas gælder for alle personer fra 15 år og opefter.

De normale regler for undtagelser til Coronapas fra de offentlige myndigheder gælder også i TRC. Se mere på coronasmitte.dk.

Opdateret 7. november

Kære medlemmer Vi kan se stigende smittetal i samfundet, og derfor prøver vi at handle proaktivt, så alle kan føle sig sikre ved at komme i klubben.

Derfor vil vi henstille til at alle spritter hænder eller vasker hænder med vand og sæbe når de ankommer. Det forventes at man lufter ud mens man er i klubben, og at man spritter de overflader af hvor man har været, inden man tager fra klubben.