Indkaldelse til ordinær generalforsamling søndag 6 februar 2022 kl 11

Der indkaldes til ordinær generalforsamling i TRC søndag 6. februar 2022 kl 11.00 i TRCs lokaler på Parkskolen, Taastrup.

Kontingentet for 2022 er 200 kr og kan betales via Mobile Pay nr 90255. Ønsker du at betale på en anden måde skal du tage kontakt til kasserer André på email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Read more: Indkaldelse til ordinær generalforsamling søndag 6 februar 2022 kl 11

Herunder følger opdateringer om hvordan du som medlem og besøgende i TRC skal forholde dig til Corona-regler. Bestyrelsen følger med i myndighedernes udmeldinger og opdaterer løbende reglerne her. Reglerne herunder skal betragtes som et tillæg til ordensreglerne.

Opdateret 18. december

TRC er ikke tvangslukket, men grundet smittesituationen opfordrer myndighederne til at vi aflyser alle aktiviteter frem til 5/1-22. Denne opfordring har vi i bestyrelsen valgt at følge. Vi opfordrer alle medlemmer til ikke at mødes fysisk i foreningens lokaler fra nu og frem til 5/1-22. Gældende fra søndag morgen er der krav om brug af mundbind på hele Parkskolen, også i vores lokaler. Kravet om mundbind gælder foreløbigt frem til 17/1-22. Dvs hvis du skal hente noget i klubben, så skal du have mundbind på. Vi opfordrer medlemmerne til ikke at tage ophold i foreningens lokaler.

Opdateret 12. november

Kære medlemmer For at opholde sig i klubbens lokaler skal du på forlangende kunne fremvise et gyldigt Coronapas. Ethvert medlem kan bede om at se dit Coronapas. Bestyrelsen har en klar forventning om at alle medlemmer vil opføre sig ordentligt og ikke bruge denne regel til at drille/chikanere andre medlemmer. Hvis et medlem uden god grund ikke overholder denne regel, f.eks. ved at nægte at fremvise Coronapas, eller unødigt bede om at se andres Coronapas, kan medlemmet bortvises indtil kravet om Coronapas igen er fjernet fra samfundet som helhed.

Kravet om fremvisning af gyldigt Coronapas gælder for alle personer fra 15 år og opefter.

De normale regler for undtagelser til Coronapas fra de offentlige myndigheder gælder også i TRC. Se mere på coronasmitte.dk.

Opdateret 7. november

Kære medlemmer Vi kan se stigende smittetal i samfundet, og derfor prøver vi at handle proaktivt, så alle kan føle sig sikre ved at komme i klubben.

Derfor vil vi henstille til at alle spritter hænder eller vasker hænder med vand og sæbe når de ankommer. Det forventes at man lufter ud mens man er i klubben, og at man spritter de overflader af hvor man har været, inden man tager fra klubben.