A tale of many gamers

 • Start
 • Prev
 • 1
 • Next
 • End

 • Christian B. Andresen
 • Topic Author
 • Offline
 • Senior Boarder
 • Senior Boarder
More
17 Mar 2012 11:16 - 22 Mar 2012 06:16 by Christian B. Andresen #15575

Christian B. Andresen created the topic: A tale of many gamers

Har du altid drømt om at få dig en malet warhammer 40.000 hær? Eller har du en (u)malet hær stående i skabet, der samler støv?

Så har du nu muligheden for at gøre noget ved det!

Fra og med nu starter TRC’s svar på White Dwarf klassikkeren ”A tale of many gamers”.

Koncepteter er meget simpelt. Du vælger dig en 40k hær på 500 point, som består af 1 HQ choice, 2 troop choices og 0-1 choice af en 3. slags. INgen figur må ave mere end 2 wounds, så længe der spilles med mindre end 1.000 point.

Du har nu frem til 1. juni 2012 til at få malet og spillet med disse 500 point, som din hær består af. Det er fuldstændig lige gyldigt om du maler til golden demon standard eller udfører din maling som kartoffeltryk. Hovedsagen er at du får dig en malet hær, som DU er tilfreds med. Samt at der bliver spillet en masse 40k.

Hvordan udvides hærene?
Den 1. juni må alle udvide deres hær med 150 point. Og for hver måned der går (hver den 1.) udvides hærene med yderligere 150 point indtil vi alle har en hær på 2.000 point – eller ikke gider mere. Point der i en måned ikke benyttes overføres til efterfølgende måned. De nye point skal selvfølgelig også males.

Hvor mange point spilles der med?
Frem til 1. juli 2012 spilles der med 500 point, og disse må indtil da gerne være umalet. Fra 1. juli tilføjes så de (u)malede 150 point fra juni måned, så der spilles med 650 point. Fra 1. august tilføjes så yderligere de 150 point (u)malede figurer fra juli måned, så der nu spilles med 800 point. På den måde udvides hærene løbende.

Hvis man efter 1. juni ikke er i stand til at stille med en fuldt malet hær, må man selvfølgelig gerne stille med umalede figurer. Men hvis modstandere kan stille med en fuldt malet hær, har han håneret, så længe kampen varer.
TILSKUERE HAR ALDRIG HÅNERET!

Hvad og hvordan må jeg bruge mine point?

De point der bruges ud over de første 500 må benyttes næsten, som det passer dig. De kan enten bruges til at udvide allerede købte choices eller til at købe nye choices for.

Hvis man vælge at købe nye choices, må man dog aldrig have flere speciel choices (HQ, Elites, Fast Attack eller Heavy Support) end man har troop choices, og forskellen i antallene mellem 2 forskellige speciel choices må heller aldrig være større end 1. Man må altså ikke have 3 heavy support choices og kun 1 Elite choice.

Hvis man vælger at udvide et allerede købt choice kan man frit vælge om man vil købe nye våben eller udvide med flere modeller.

Eksempel:
Hvis man har 1 Leman Russ Battle Tank kan man udvide det samme choice med endnu 1 LRBT, så man nu har en squadron. Dette squadron kan efterfølgende dele til 2 heavy choices, når man har erhvervet de resterende speciel choices.

Hvis man vælger at købe ny våben til en allerede eksisterende enhed betales kun for differencen mellem prisen for det nye våben og prisen for det man allerede har. Der gives dog ikke point retur for nedgradering af våben. Man kan altså frit nedgradere sine våben.

Eksempel:
Hvis man har sig et 10 mands veteran squad til Imperial Guard uden speciel weapons, kan man en måned opgradere sit squad med en flamer til 5 point. Hvis man så efterfølgende måned finder ud af at en flamer var noget skidt og hellere vil have en plasma gun (som normalt koster 15 point) skal man kun betale 10 point, da det er forskellen mellem prisen på en flamer og prisen på en plasma gun. Vælger man så efterfølgende måned at nedgradere plasma gun’en til en meltagun (som normalt koster 10 point) får man IKKE 5 point retur.

Hvis man først har købt en flamer til sit veteran squad og derefter ønsker OGSÅ at have en plasma gun skal man betale fulde 15 point for plasmagun’en, men så har man også 2 speciel weapons i sit squad (Det skal selvfølgelig være lovligt ift. 40k reglerne, før man kan købe flere speciel weapons til samme squad).

Hvordan holder vi styr på udviklingen af hærene?
Alle deltagere opretter sin egen tråd her i subforummet, hvor overskriften er ens eget navn og hvilken hær man spiller – gerne med et navn til hæren, fx ”123rd Cadians”.

Heri beskriver man udviklingen af sin hær. Dvs. hvad man har brugt sine point til måned for måned, samt hvor mange point der overføres til næste måned. Man kan også poste billeder af sin hær, tage billeder af sine kampe, skrive battle reports eller hvad man nu ønsker.

Andre kan også give deres kommentarer, hvis de skulle have lyst til det.

Hvem vinder og hvad er præmien?
Der bliver ikke kåret nogen vinder og der gives ikke point for vundne/tabte kampe. Hele eventen handler om at vi skal have det sjovt, få spillet noget 40k og malet nogle figurer. Derfor er der heller ingen præmie ud over din egen malede hær.

Nu har I været i gang i mange måneder, kan jeg nå at komme med?

Selvfølgelig! Find dig en hær at start ud med det samme point antal som vi andre er nået til.

Hvad hvis jeg har flere spørgsmål
Så er der oprettet en debattråd på, hvor du kan skrive lige så tosset du vil

Dette var ordene. Jeg håber at I synes det er en god idé og har lyst til at deltage. Hvis der skulle være spørgsmål har jeg oprettet en debattråd, hvor alle kan skrive lige så tosset de vil.

Denne tråd er låst for overskuelighedens skyld.

Mvh
Christian

Last edit: 22 Mar 2012 06:16 by Christian B. Andresen.

The following user(s) said Thank You: Lars Thorsen
The topic has been locked.
 • Start
 • Prev
 • 1
 • Next
 • End
Time to create page: 0.186 seconds

Nyeste forum

 • Kontaktperson - Figurspil

  Marc Fornés-Sandorff

  22579416
 • Kontaktperson - Rollespil

  René Nielsen
  rene@trc.dk
  51251319
 • Kontaktperson - Øvrige

  Formand Jon Nielsen
  jon@trc.dk
  25417628