Her i TRC spiller vi for tiden primært Commander formatet (EDH), hvori man bygger sit deck efter en Commander (et Legendary creature) sammen med 99 andre kort, som man ikke må have nogle kopier af i decket, ud over lande selvfølgelig.

Der skam også rigeligt plads til standard 60 korts spil, hvor man må have 4 kopier af hvert kort. Vi har en del folk i klubben, der har begge typer deck, både til spil eller låns hvis man har lyst til det.

Vi har en fastlagt åbning på en aftalt fredag om måneden, så kom frisk hvis det var noget.

Derudover er vi også i gang med planlægning af en weekendspilledag, der flytter sig lidt rundt i måneden efter folks kalender. Sidst men ikke mindst er vi i gang med at teste vandene med at sætte noget Limited (draft) op med aftale fra en udbyder.

Medlemsskab 2023

Du er altid velkommen til at besøge foreningen og se hvad vi laver inden du melder dig ind. Medlemsskab kan opnås af alle som støtter op om foreningens aktiviteter, og overholder foreningens regler. Medlemsskab giver dig lov til at deltage i og afholde arrangementer i foreningens lokaler.

Du opnår medlemsskab ved at betale kontingent via mobile Pay nr 90255 (husk at angive navn). Du kan alternativt betale via bankoverførsel til 5333-0242301.

Kontingent 2023:

  • 200 kr (voksen)
  • 100 kr (under 18 år).

Medlemsskabet gælder for hele år 2023, uanset hvornår på året du melder dig ind.

  • Du kan ikke blive medlem af foreningen uden at oplyse navn, postnummer og fødselsdato.

  • Derudover bedes du også oplyse fuld adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

  • Informationer sender du via e-mail til kasserer@trc.dk

Overstående information omkring dig bliver kun indsamlet i henhold til foreningens privatlivspolitik.